Η Ακαδημία Τζούντο ΝΤΑΝΡΟ Ελληνικού-Αργυρούπολης ιδρύθηκε το 2011, με κίνητρο την αγάπη προς το άθλημα του Tζούντο. Είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και αναγνωρισμένη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Αριθμεί περισσότερους από 100 ενεργούς αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών, ηλικίας από 4 έως και ενήλικες, οι οποίοι λαμβάνουν μέρος σε όλες τις διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, σε διεθνή τουρνουά και ημερίδες με μεγάλη επιτυχία.

Η πολύχρονη αγωνιστική και προπονητική εμπειρία του δασκάλου, μαζί με την υψηλή ποιότητα τεχνικής και γνώσης, χαρακτηρίζουν την Ακαδημία μας και αποτελούν ταυτόχρονα την εγγύηση για τα αποτελέσματά της.

Ο προπονητής της Ακαδημίας μας, κ. Αγάπιε Νταν, είναι κάτοχος 5ου DAN, απόφοιτος του εθνικού κέντρου επαγγελματικής κατάρτισης C.N.F.P.A (“A” Members of the International Council For Coach Education) τμήματος τζούντο, με αναγνωρισμένο δίπλωμα προπονητή από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Το dojo μας (στα ιαπωνικά είναι ο χώρος προπόνησης των πολεμικών τεχνών) είναι ένας χώρος σύγχρονος, άνετος και λειτουργικός. Το περιβάλλον είναι φιλικό και απόλυτα ασφαλές για μικρούς και μεγάλους. Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε, να δείτε το χώρο μας, να παρακολουθήσετε και να δοκιμάσετε μερικές προπονήσεις και γιατί όχι να γίνεται αθλητικά μέλη της Ακαδημίας μας.